+31 (0) 623 73 99 02 info@cc.coach
Selecteer een pagina

“Ik coach vanuit verbinding. Het is eigenlijk een vorm van zijn. Zo geef ik degene die ik coach de ruimte om te zeggen wat hij of zij wil zeggen. Er ontstaat ruimte om alles te uiten wat er zit en leeft. Een heilige, veilige plek.”

Annemieke van Zwol

Wie ben ik

Annemieke is van oorsprong sociaal wetenschapper, woonde een aantal jaren in het buitenland en was actief in de reiswereld. “Andere culturen hebben me altijd getrokken,” zegt ze, “ik ben erg geïnteresseerd in de mens en het menselijk gedrag. Reizen is daarom belangrijk voor me. Tijdens mijn reizen waren het vooral de ontmoetingen onderweg die me inspireerden. Je krijgt meer kijk op wat mensen beweegt.

Dat is ook de link met mijn coachpraktijk. De interesse hoe het menselijk brein en de menselijke geest werken; de invloed van cultuur en achtergrond op je persoonlijkheid. Zo raakte ik geïnspireerd het pad van zelfbewustzijn op te gaan en daardoor kwam ik in aanraking met coaching.

Wat doe ik

Sinds 2016 heb ik mijn eigen praktijk. In principe kan iedereen bij me terecht, en ik heb speciaal affiniteit met jonge vrouwen die stress ervaren door de vele keuzes die ze privé en maatschappelijk moeten maken. Doordat het voor mij ook een zoektocht is geweest, ligt er nu wel een kracht van mij. Door mijn coaching krijgen mensen helder waar hun keuzevoorkeuren liggen en waar ze naartoe kunnen werken.
Met mijn sessies help ik mensen de voorwaarden te creëren om helemaal tot hun recht te komen. Te zijn wie ze echt willen zijn. Dat is de visie die eraan ten grondslag ligt. Daarbij ondersteun ik ze bij het ondernemen van actie en het realiseren van resultaten.

Ik coach in het Nederlands en Engels, tevens naar wens face to face of via skype.

Richting bepalen

Ik benader iemand die ik coach als een persoon die weet wat ze wil, ook al kan ze daar op het moment nog even niet bij. Ik stel vragen vanuit warmte om iemand te helpen richting te bepalen. Ik ben daarin niet sturend en oordeel niet. Een cliënt moet wel bereid zijn echt naar zichzelf te kijken. Ik kan confronterende vragen stellen, maar de kracht zit er vooral in dat de cliënt er helemaal kan en mag zijn. Daardoor kunnen dingen aan de orde komen die ze anders misschien niet zouden hebben gezien.”

Contactgegevens

Bel, mail of Skype:

E-mail: annemiekevanzwol@cc.coach
Telefoon: +31 (0) 6 47 759 053

Werklocatie: Zwolle en omgeving.
Ik coach ook bij jou thuis, of via Skype: annemiekevz

Website: www.avanzcoaching.nl

  Of vul het contactformulier in:

  10 + 6 =

  ‘Leerzaam, leuk, verhelderend en soms confronterend waren de sessies met Annemieke. Interessant om mezelf onder de loep te leggen op deze manier waarbij een duidelijke bewustwording gecreëerd wordt. Mooie bewustwording vond ik de kracht van het woord, iets wat ik nu ook echt in het dagelijks leven bewuster toepas.’

  M.S. uit Rotterdam

  ‘Gedurende de afgelopen zes maanden hebben we 12 coachsessies gehad en dat heeft me veel opgeleverd. Annemieke is een betrouwbaar persoon met hoog integriteitgehalte. De communicatie verloopt soepel en ze is altijd present. Daarnaast gebruikt ze een zachte milde manier van coaching waar ze haar vrouwelijke energie op een goede manier inzet en creëert een veilige en empowering space. In de toekomst ga ik nog meer coachsessies tegemoet met Annemieke en ik kijk uit naar alle mooie mogelijkheden die zich openen voor mij.’

  Jacob B.

  ‘Annemieke heb ik ervaren als een zeer enthousiaste coach die echt naast je gaat staan om de doelen die voor jou belangrijk zijn te bereiken. Ze motiveert, confronteert en daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. En is tegelijkertijd zo’n zeldzame warme persoonlijkheid bij wie elk mens niet anders kan dan zich direct thuis voelen. Bovendien geeft haar consciousness coaching me het vergrote bewustzijn dat ik nodig had om mijn leven ook duurzaam te veranderen. Annemiekes inzichtvolle coachingsessies zijn een waardevolle investering in jezelf die je je rest van je leven meeneemt.’

  Suzanne L.