+31 (0) 623 73 99 02 info@cc.coach
Selecteer een pagina

“Ik begeleid vrouwen die door te veel hooi op hun vork nemen continue stress, drukte en frustratie ervaren, hoe ze het speelse en vrolijke in zichzelf terug kunnen vinden zodat ze meer ontspannen en met plezier van het leven kunnen genieten.”

Carolien van der Kaaden

Wie ik ben

In 2014 werd ik gecertificeerd Consciousness Coach. Ik wilde het diploma halen omdat ik zelf de kracht van de methode had ervaren. Mijn gezinssituatie en dagelijks leven liepen niet zoals ik het wilde en ik kampte met burn-out verschijnselen. Toen ik de Mastertrainingen van Creative Consciousness deed zag ik mezelf en mijn relatie tot mijn omgeving enorm vooruit gaan. Dit is wel heel krachtig gereedschap, realiseerde ik me. Daar wilde ik iets mee doen. Ik gunde het meer mensen om dit mee te maken.

Wat ik doe

Ik heb een coaching praktijk en ik ben zoals ik het zelf noem mind-full coach. Je hoofd zit vol door de vele verschillende taken die je als vrouw hebt en de dingen die je ook nog graag voor jezelf wilt doen. Eigenlijk wil je meer rust en balans in je hoofd en in je leven.
Als mens heb je de mogelijkheid en de vrijheid om zelf de keuzes te maken hoe jij je leven zou willen inrichten. In veel gevallen functioneer je vanuit de automatische piloot en zie je niet de mogelijkheid om het te veranderen.
Als coach begeleid ik je om de automatische patronen te gaan zien en er bewust van te worden. Dan kun je besluiten wat je er vervolgens mee gaat doen.
Ik help je om in te gaan zien waar de knoop zit en die te ontrafelen.
Als je dingen echt wilt veranderen in je leven, dan komt die verandering er ook.
De bewustzijnscreaties die ik met jou deel, geven je leven zoveel nieuwe mogelijkheden en vooruitgang. Het zijn tools die je de vrijheid geven je leven in te richten zoals je het graag zou willen.
Met mijn coaching geef je jezelf de vrijheid de stappen te zetten die je brengen waar je wilt zijn en gelukkig te zijn met jezelf, je omgeving en je leven.

Ik coach in het Nederlands en Engels, tevens naar wens face to face of via Skype.

Er klaar voor zijn

Mijn coaching is effectief en direct in dagelijks leven te gebruiken. Als coachee is het belangrijk om jezelf onder ogen te durven zien en bereid te zijn om je open te stellen. Elkaar vertrouwen is het begin van een gelijkwaardige en prettige samenwerking en het behalen van de gewenste resultaten.

Contactgegevens

Bel, mail of Skype:

E-mail: carolienvanderkaaden@cc.coach
Telefoon: +31 (0) 6 1489 1917

Werklocatie: Lanaken (België) en omgeving.
Ik coach ook via Skype: carolien.ede

Of vul het contactformulier in:

11 + 8 =