+31 (0) 623 73 99 02 info@cc.coach
Selecteer een pagina

“Ik werk het liefst met ondernemers die weten dat er meer inzit, maar die het niet lukt om dat er ook uit te halen. De dagelijkse bezigheden vormen een belemmering. Dan is het geweldig om de impact te ervaren die een uur coaching heeft.”
Jerome van Zeijl

Wie ben ik

Jerôme van Zeijl is eigenaar van ZZIN (‘Onze missie is ondernemers gelukkig én succesvol te maken. We noemen dat SUCCES ZIJN.’). Hij begon die onderneming na een studie Economie en een loopbaan in consultancy en marketing. In zijn onderneming integreert hij onder meer de principes die hij zich eigen maakte met het volgen van het Consciousness Coaching curriculum. “Met ZZIN wil ik de ontwikkeling die ik zelf heb doorgemaakt meegeven aan andere ondernemers. Liefst aan twintigers, dertigers en veertigers die carrière en privéleven op een goede manier willen combineren én die iets groots willen doen met hun leven.”

Wat doe ik

“Mijn focus bij het coachen ligt op de combinatie van zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat mensen vanuit een gezonde werk-privébalans veel sneller, gemakkelijker en sterker kunnen groeien. Werk en privé zijn in feite nooit gescheiden; het een beïnvloedt altijd het ander. Hoe die balans er dan uitziet is voor iedereen anders. Dankzij mijn coaching ontdekken mensen voor zichzelf wat het beste bij hen past. Met mijn vragen ondersteun ik dat proces.

Er gebeuren dan dingen op meerderen niveaus. Aan de oppervlakte, waar je plannen maakt, structuren bedenkt en focus aanbrengt, maar ook op diepere niveaus waar je te maken krijgt met vragen als wat wil ik nu eigenlijk écht met mijn leven?”

“Dit onderwerp ligt me na aan het hart, ook omdat ik zelf heb ervaren wat onbalans met je doet. Het leverde veel onvrede en onrust op, alleen wist ik toen nog niet hoe ik de situatie kon veranderen. Datzelfde zie ik nu bij veel ondernemers. De zuigende werking van hun bedrijf gaat voor ze het weten ten koste van relatie(s), gezin of zichzelf. Ik help mensen te zien wat hen tegenhoudt bij het vinden van hun balans.”

Ik coach in het Nederlands en Engels, tevens naar wens face to face of via skype.

Blijven uitdagen, verdiepen en ontwikkelen

Zelf laat Jerôme zich ook regelmatig coachen. “Er zijn zoveel ontwikkelmogelijkheden, dat eindigt nooit. Ik haal geluk en voldoening uit mezelf blijven uitdagen, ontwikkelen en verdiepen. En dat komt uiteindelijk ook weer ten goede aan mijn cliënten.“

Contactgegevens

Bel, mail of Skype:

E-mail: Jeromevanzeijl@cc.coach
Telefoon: +31 (0) 6 20412524

Werklocatie: Maastricht en omgeving.
Ik coach ook via skype: jerome.van.zeijl

Of vul het contactformulier in:

10 + 7 =

  • Begin met het verleden voor ogen

    De coaches van ons platform CC.Coach komen regelmatig bij elkaar om kennis en ervaring te delen. Vandaag was weer een samenzijn met elkaar. Om iedereen te laten 'landen', beginnen we met presentiedele..Read more