+31 (0) 623 73 99 02 info@cc.coach
Selecteer een pagina
“Ik begeleid vrouwen die door onzekerheid over zichzelf hun ambities niet waarmaken. Ik leer ze hoe ze zelfverzekerder worden zodat ze het maximale uit zichzelf halen en weer fluitend naar hun werk gaan.”

Marcella van Doorn

Wie ben ik

Marcella werkte jarenlang als projectleider onderzoek in het bedrijfsleven en de overheid. Ze maakte als vrouw in een mannenomgeving carriere. Uit eigen ervaring weet ze hoe belangrijk het is om niet alsmaar door te hollen, maar bewust momenten creëren en te kijken naar je ambities en belemmeringen. In 2014 kwam zij in aanraking met Creative Consciousness. “Daardoor zag ik hoe krachtig coachen kan zijn. Ik ontdekte ik waar ik goed in ben en energie van krijg: het creëren van helderheid via coaching”. Sinds 2015 heeft Marcella haar eigen coachingspraktijk waar ze vrouwen leert hoe ze zelfverzekerder worden zodat ze het maximale uit zichzelf halen en weer fluitend naar hun werk gaan.

Wat doe ik

“De kracht van coachen is dat je met een aantal simpele, krachtige vragen zoveel kunt bereiken. Verbinding maken met je coachee is daarbij heel belangrijk. Het gaat niet alleen om de inhoud maar ook om de ruimte open te houden en te horen wat iemand zegt. En niet zegt. Tijdens het coachen ben ik met iemand in gesprek over dingen die er echt toe doen; die heel belangrijk zijn voor iemands geluk, plezier in het leven en in het werk. Ik vind het superleuk om vrouwen te zien opbloeien naar krachtige vrouwen die zelf richting geven aan hun leven en met minder moeite meer bereiken in hun werk.

Ik coach in het Nederlands en Engels, tevens naar wens face to face of via skype.

Warm en energiek

“Mensen ervaren mij als warm en energiek en ik hoor ook vaak dat ik praktisch ben en gestructureerd. Ik heb een scherpe helikopterview en zorg dat iemand altijd weer terugkomt bij de coachvraag. En ik zie erop toe dat iemand uit de sessie komt met een paar acties waarmee ze direct aan de slag kan. En weet je wat het mooie is: Je hoeft nooit te wachten tot het de juiste tijd is, je kunt vandaag al beginnen!”

Contactgegevens

Bel, mail of skype:

E-mail: marcellavandoorn@cc.coach
Telefoon: +31 (0) 6 184 446 53

Werklocatie: Haarlem en omgeving.
Ik coach ook via skype: Marcella van Doorn / Strumse

Of vul het contactformulier in:

9 + 6 =

‘Ik heb een aantal sessies gevolgd bij Marcella en dit heeft mij heel veel gebracht. Wat ik heel prettig heb gevonden is haar praktische aanpak. Oftewel; wat kan je NU doen om ervoor te zorgen dat je daar komt waar je graag wilt zijn. Deze aanpak zorgde voor concrete acties waar ik het positief resultaat snel van merkte!  Nog steeds als ik ergens dreig vast te lopen pas toe wat ik van haar heb geleerd. En met succes! Ik kan iedereen die weleens vastloopt op ‘iets’ van harte aanbevelen om je te laten coachen door Marcella.”

“In november ben ik begonnen bij Marcella. Ik zat echt in een soort van verlate dertigersdip en had het gevoel dat ik nu dingen moest gaan veranderen, maar waar te beginnen….Samen met Marcella heb ik doelen opgeschreven en per sessie hebben we bekeken welk doel we wilde gaan behandelen. Zo hebben we ze op één voor één behandeld. Marcella is een heel fijn, warm en echt persoon waar je heel makkelijk en fijn mee kunt praten. Ze zit niet constant op de tijd en dat maakt dat de sessie echt om jou gaat.Even een moment voor bezinning. Als je opzoek bent naar innerlijke rust, dan ben je bij Marcella aan het goede adres. Ze heeft mij echt geholpen om via een helikopter naar mijn leven te kijken.”