+31 (0) 623 73 99 02 info@cc.coach
Selecteer een pagina

“De ervaring om uit mijn comfortzone te stappen, heeft me enorm veel gebracht en dat is iets wat ik ook aan anderen wil meegeven.  Door uit je comfortzone te stappen en te ervaren kom je erachter wat het leven je kan brengen.”

Marion van Kraaij

Wie ik ben

In 2010 werd ik ernstig ziek en dat betekende een keerpunt in mijn leven. Tijdens mijn herstel deed ik onder meer een cursus NLP en dat bracht inzichten, waardoor er grote veranderingen in mijn leven plaatsvonden. Een totaal andere manier van denken en doen, niet reageren maar creëren.  Ik heb de beslissing genomen om voor de volle 100% voor mezelf te gaan. Dit is een beslissing geweest, waar ik nog dagelijks dankbaar voor ben.  Ondertussen heb ik alle trainingen en retreats van Creative Consciousness gedaan en daarmee steeds meer inzichten in mezelf verworven. Dat heeft een helende werking.  Als je je geestelijke patronen en mechanismes doorziet, leer je wie je in werkelijkheid bent en kun je dat onderscheiden van wie je denkt te zijn. Vroeger was ik bezig met overleven; nu voel ik me levend en bruis ik van energie. Ik geniet met volle teugen van de dingen die op mijn pad komen en accepteer het leven zoals het komt. Dat is echt een volledige transformatie, waarvoor ik intens dankbaar ben.  Mijn dankbaarheid wil ik tonen, om samen met jou op zoek te gaan naar jouw kracht, waardoor er ruimte komt om het leven te leiden dat jij wilt. Iedereen verdient het om gelukkig te zijn en het leven ten volle te benutten.  Daarom ben ik mijn eigen coachpraktijk onder de naam: ‘’Idecrea’’  begonnen, wat staat voor van identiteit naar creativiteit.

Wat ik doe

Ik coach vanuit eigen ervaring, met de theorie als achtergrond.  Ik kan je helpen vanuit je kracht te gaan leven, je comfortzone te verlaten en verantwoording te nemen om te worden wie je werkelijk wilt zijn, zowel in de relationele sfeer als op het vlak van persoonlijke groei. Ook kan ik je helpen om terugkerende patronen te herkennen en te doorbreken. Dit doen we door niet te veel na te denken, maar te ervaren.  Ik beloof dat we samen grote hoogten zullen bereiken, als jij bereid bent om hier voor de volle 100% voor te gaan.  Volg je hart, want dat klopt.

    Ik coach in het Nederlands, tevens naar wens via Skype.

Snel duidelijkheid

Ik kan ontzettend goed luisteren, analyseren  en heb een groot empathisch vermogen. Door deze dingen te combineren wordt heel snel duidelijk waar jouw pijnpunten zitten.

Contactgegevens

Bel, mail of Skype:

E-mail: marionvankraaij@cc.coach
Telefoon: +31 (0) 6 190 28 276

Werklocatie: Eindhoven en omgeving.
Ik coach ook bij jou thuis, of via Skype: kraaitjes15

Of vul het contactformulier in:

12 + 9 =

[pt_view id="2a064703zv"]